december 2008, The Young Ones 


Dankwoord

Vroegtijdig gaven ze te kennen te willen stoppen met hun maandelijkse activiteiten voor Kontakt, zodat er tijd was voor ons, om voor vervanging te zorgen. “Vanwege drukke werkzaamheden privé, was het bijna niet meer te doen om maandelijks uitgebreid aandacht aan te geven om het middenblad te vullen”, aldus Joyce, Evelien en Naomi, oftwewel The Young Ones. Deze maand nemen wij afscheid van een drietal dames die zich ca 4-5 jaar als jongerenredactie hebben ingezet om voor de jeugdigen onder ons, het middenblad van Kontakt op te vullen. Wij als redactie, moeten toch zeggen dat ze dat tot de laatste maand toe, zeer goed, al dan niet uitstekend, gelukt is! Aan alle leeftijden werd gedacht!

Joyce  gaf te kennen wél de taak als penningmeester van Kontakt op zich te willen blijven nemen, waar wij natuurlijk zéér content mee zijn.

Dank jullie hartelijk voor jullie inzet en voor de vergaderingen die jullie zo nu en dan bijwoonden, waar we met gezellige herinneringen aan terug denken.

Gelukkig blijft het middenblad opgevuld voor de jongere lezers onder ons. Sigrid Goossens, Bernice Post, Inge Tump en Manon Wielink, nemen het Young Ones stokje over met ingang van januari 2009! In totaal nemen wij deze maand afscheid van een viertal redactieleden; Joyce, Naomi, Evelien én Lammy, en heten tevens vijf nieuwe leden; Sigrid, Bernice, Inge, Manon én Jannie, van harte welkom binnen ons redactieteam!

Dank aan jullie allen!