februari 2009, Sportcentrum "Fit & Fun"

 

Mag ik u even voorstellen…..

Het grootste, gezelligste en nieuwste sportcentrum in Beilen.

Wanneer zijn jullie geopend?

Sinds oktober 2007 zijn Roel Boender en Teun Booy actief op een prachtige nieuwe locatie aan de Zuidmaten 11 in Beilen vlak bij het station. Het is een sportcentrum van meer dan 1100 m2 sportplezier.

Wie is jullie doelgroep?

Jong en oud, iedereen kan sporten bij Sportcentrum Fit & Fun Beilen. Veel lessen vinden plaats in vaste groepen en uren, maar er is natuurlijk ook ruimte om zelf je tijden en lessen te bepalen. Sporten is bepaald niet saai. Integendeel, het is juist erg afwisselend. Zeker bij ons.

Wat bieden jullie nog meer?

We bieden niet alleen een ruime keuze aan sporten, maar je kunt ook nog eens gebruik maken van andere faciliteiten, zoals sauna en zonnebank. Kwaliteit, deskundigheid en aandacht voor de persoonlijke wens van de klant staan bij ons Sportcentrum centraal.  Wij bieden de faciliteiten die de levensstijl kunnen veranderen, om fit te worden en te blijven.

Naast professionaliteit is het bij ons gewoon gezellig: Er is altijd tijd voor een praatje of een kopje koffie! Zelfs de verslaggever valt dit op. Als hij zijn dochter naar streetdancing komt brengen wordt hem altijd vriendelijk een kopje koffie aangeboden. De sfeer is goed en de bediening vriendelijk en geďnteresseerd in de persoon. 

De fitness afdeling is zeer uitgebreid en bevat een groot Cardio gedeelte zoals loopbanden, crosstrainers, roeiers, steppers en fietsen en een uitgebreid krachtgedeelte waaronder een prachtig circuit speciaal voor de vrouwelijke deelnemers met diverse programma’s waar je al de spiergroepen op kunt trainen. Onze instructeurs zorgen voor een goede begeleiding en indien gewenst maken zij een programma op maat.

Daarnaast kunt je deelnemen aan een groot aantal groepslessen.

In onze grote groepszaal of onze prachtige spinningzaal kunt je naar harte lust uitleven onder begeleiding van onze instructeurs.

Wat bieden jullie aan groepslessen?

Wij bieden de volgende groepslessen:

Spinning, Bodypump, Bodyjam, Bodystep, Total Body, Yoga.

Vanaf februari 2009 kunt je ook Pilateslessen bij ons volgen.

Voor de kids hebben wij Streetdancelessen voor slechts € 12,50 per maand.

Daarnaast hebben wij voor sportende gezinnen aangepaste gezinsabonnementen vanaf 3 personen.

Voor meer informatie of ACTIES kunt je terecht op de website www.fitenfunbeilen.nl of bel ons 0593 - 540528

Wij danken Roel en Teun voor dit interview en wensen dat er veel mensen gebruik gaan maken van hun faciliteiten