februari 2009, The Young Ones

 

Hier zijn ze dan, onze nieuwe collega’s van de jongerenrubriek:

“The Young Ones”

   
 
   

Vlnr: Bernice, Manon, Sigrid en Inge (en Ellen is min of meer tóch aanwezig?!)

Sigrid Goosens.

20 jaar, studeert in Zwolle en is bezig met het laatste jaar ‘Industrieel product ontwerpen’ en houdt van stappen winkelen en voetballen.

Manon Wielink.

21 jaar, en studeert in Zwolle en is ook bezig met het laatste jaar aan de Cibap ‘Vakcollege etaleren en decoreren’. Zij heeft een weekeindbaan bij Run2day in Hoogeveen en haar hobby’s zijn ook winkelen en stappen.

Ellen Smale.

Ellen kon helaas niet bij het interview aanwezig zijn maar wij weten dat zij 20 jaar is en bezig is met het haar 3e studiejaar SPH zit aan de Windesheim in Zwolle.

Ellen ook welkom bij de redactie van Kontakt.

Inge Tump.

19 jaar, student aan de Alphacollege in Hoogeveen SPW 4. Zij heeft een weekeindbaan in het logeerhuis en haar hobby’s zijn, hoe kan het anders, stappen, winkelen en voetballen.

Bernice Post.

21 jaar en nagelstyliste met eigen ‘Nagelsalon’. Zie advertentie kontakt.

Gezellig in het  ’t keukentie’ bij Geke Strijker zaten wij, Geke en Henk, mede redactiecollega’s van kontakt, met de aspirant-collega’s te keuvelen hoe zij vorm dachten te geven aan de rubriek ‘the young ones’. Tijdens het gesprek bleek dat de dames er erg veel zin in hadden hun creativiteit in ‘the Young ones’ tot uiting te brengen. Zij bruisten letterlijk van de nieuwe ideeën . Om te beginnen willen zij meer ruimte in het kontakt om via dit medium de jongeren in Nieuw Balinge en omgeving beter te bereiken en te informeren

over allerlei zaken die van belang zijn in hun leeftijdcategorie.

Ook willen zij dat er voor de kleintjes een bladdeel in hun rubriek beschikbaar komt.

Kort gezegd kunnen de lezers in ieder geval het volgende in ‘the young ones’ verwachten:

  • Doelgroep is Tieners en jeugd;
  • Informatie en tips over alles en nog wat en vooral over uitgaan in de regio;
  • Meer bladzijden beschikbaar voor ‘the Young ones’ en een vaste plaats in het kontakt, namelijk in het midden van het blad;
  • Een bladdeel voor de allerkleinsten, moet elke keer een verrassing zijn;
  • Thema’s;
  • Prikbord;
  • En nog veeeeeel meer, Spannend!

In ieder geval zullen de lezers in de volgende edities van kontakt een hernieuwde jongerenrubriek aantreffen met flitsende onderwerpen en informatie van zeer uiteenlopende zaken. Een voorproefje hebben wij inmiddels gehad in de  vorige januariuitgave.

Wij zijn heel blij dat 5 jonge dames bereid zijn, om iedere maand weer, op hun eigen wijze stijl en inhoud willen geven aan de rubriek ‘the young ones’

Ook zijn wij als –oude- redactie van kontakt ons  terdege van bewust dat het kontakt in zijn geheel door invloed van onze 5 nieuwe collage’s  op termijn qua lay out zal veranderen. Ongevraagd zijn door de nieuwe dames ons al een paar verbeterpunten toegereikt.

De huidige redactie is zeer ingenomen met de nieuwe collega’s en hoopt op een hartelijke en sfeervolle samenwerking.

HD.