05-2009 Bernice Post (De-pen-geef-door)

 
Wie ben je?
Hallo allemaal! Ik ben Bernice Post en ik heb de eer als eerste te mogen schrijven op deze nieuwe pagina! Mijn ouders zijn Geert & José Post en op 20-06-1987 ben ik geboren. Sinds die dag woon ik nog steeds op hetzelfde adres bij mijn ouders thuis. Op dit moment heb ik 2 jaar verkering (op Koninginnedag om precies te zijn) met Justin Verhallen (uit Hoogeveen). Naast Justin heb ik nog 2 beste vriendjes, namelijk: Binkie & Purk. Dit zijn onze 2 kleine hondjes (Jack Russels) waar ik helemaal gek mee ben.

Wat doe je?
Toen ik een aantal jaar geleden een keuze moest maken qua leerrichting en opleiding was dit voor mij heel moeilijk. Ik koos voor een opleiding richting bedrijfsadministratie, maar na het eerste jaar bleek dat dit niet mijn ‘ding’was. Ik had te weinig contact met mensen. En eigenlijk had ik altijd al in gedachten dat ik een eigen bedrijfje zou starten, het liefs in de nagelbranche.

In oktober 2007 ben ik dan ook gestart met de opleiding tot allround nagelstyliste, waarvoor ik op 26 juni 2008 mijn diploma in ontvangst mocht nemen.
Uiteindelijk ben ik op 1 september 2008 officieel gestart met mijn eigen nagelsalon; een droom die uitkwam!

Sinds kort werk ik ook met producten van Forever Living. Dit zijn natuurproducten met daarin een hoog percentage pure Aloë Vera. Hiermee kan ik iedereen een gezond product bieden en tevens een inkomstenbron voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn.

Op dit moment ben ik bezig met het invullen van de Viva La Donna Day in mijn salon. Dit is een verwendag voor vrouwen die kanker hebben of zij die daarvoor reeds behandeld zijn. De bedoeling van deze dag is dat de vrouwen een gratis behandeling krijgen. Zelf doe ik hieraan mee met een combinatie van een hand- & armmassage en een Skin Care verzorging voor het gezicht. (Meer informatie elders in Kontakt!)

Men zegt altijd; ‘De jeugd heeft de toekomst’. Hoe zie jij jouw toekomst?
De toekomst is natuurlijk moeilijk te voorspellen, maar ik hoop dat ik dan een goedlopende nagelsalon heb en dat ik gelukkig mag worden met Justin.

Ik geef de pen door aan ……..           Inge Tump!