11-2009 Inge Tump (De-pen-geef-door)

 

Wie ben je?

Ik ben Inge Tump, ben geboren op 13-05-1989. Woon nog thuis bij mijn ouders Dirk en Corry en mijn broertje Dennis.

Wat doe je?

Ik volg momenteel de opleiding SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener) op het windesheim te Zwolle. Ik heb hier vooraf de opleiding SPW gedaan, hierdoor kan ik deze opleiding een jaar verkorten. Dat betekent dat ik het in 3 jaar kan doen i.p.v. 4 jaar.

 

Ik zit nu in het 2 jaar, heb vorig jaar m’n Propedeuse gehaald. Vanaf Februari moet ik straks een jaar stage lopen, ik ben nu bezig met het zoeken van een stageplek binnen jeugd & gezin.

Naast mijn opleiding werk ik voor Promens-care, dit was eerder de Leite. Ik werk op 2 groepen, een groep met verstandelijk beperkte jongeren en op een groep met jongeren die uit huis zijn geplaatst. Dit doe ik met veel plezier, vooral omdat ik na mijn diploma ook graag met die doelgroep wil gaan werken.

Naast school en werk voetbal ik. Ik probeer op mijn werk ook zoveel mogelijk te regelen dat ik zaterdags kan voetballen, en geen wedstrijd hoef te missen. Ik ga met veel plezier wekelijks trainen en voetballen. Sporten is dan ook iets wat ik belangrijk vind, vooral na een lange dag school. Je hoeft tijdens het sporten namelijk nergens meer aan te denken.

Verder doe ik graag een boel leuke dingen met vriendinnen. Daar maak ik graag tijd voor en schuif ik mijn schoolwerk nog wel is voor aan de kant.

Men zegt altijd ‘de jeugd heeft de toekomst’ hoe zie jij je toekomst?

Zoals ik nu mijn toekomst zie is, dat ik graag met kinderen/jongeren wil werken die uit huis zijn geplaatst. Verder hoop ik in de toekomst nog steeds om te gaan met de vriendinnen waar ik nu mee omga. 

Ik geef de pen door aan ……. Manon Wielink!