juni 2011, TLN Webdesign


Mag ik u even voorstellen…..

Hebt u een bedrijf en u wilt uw diensten via Internet professioneel aanbieden via uw eigen website, dan kunt u terecht bij “TLN webdesign”,  hier…….. in Nieuw Balinge!

Redactie van ‘kontakt’is op bezoek bij Timon en Leander Nieuwenstein. Twee jonge studenten die naast hun studie in december 2009 een eigen bedrijf hebben opgericht. Sinds die tijd staan zij ingeschreven bij de kamer van Koophandel onder de naam van TLN webdesign (vof), Meeuwenweg 19, 7938 PR Nieuw Balinge.

Timon:  ”Eigenlijk is het als een hobby begonnen . Voor een bevriende relatie van onze ouders hebben wij eens een site ontworpen en via..  via..  kwamen er van bedrijfjes verzoeken binnen om ook voor hun websites te ontwerpen. Ik kwam er achter dat ik het leuk vond om samen met de potentiële klant uit te zoeken op welke manier zijn bedrijf zich het beste op internet kan profileren, zodanig dat met één blik op de website duidelijk wordt om wat voor een product of dienst het gaat. Gaandeweg hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en thans onderscheiden wij ons, naast het op professionele wijze creëren van grafische ontwerpen, door op een unieke manier van navigatie door de site te bladeren.

Leander vult aan: “Het is van groot belang dat de website van onze klant bij een zoekactie, via de zoekmachine in uw pc, gemakkelijk en snel wordt gevonden. Wij hanteren diverse technieken die daarvoor zorgen. We hebben een eigen Content Management Systeem, in het kort CMS genoemd, ontwikkeld waarmee de klant snel en eenvoudig zijn website kan beheren. Hiervoor is geen speciale kennis vereist. De klant kan eventueel het onderhoud van zijn website aan ons bedrijf uitbesteden”.

Timon: “We doen niet alles. Bepaalde dingen blijven wij uitbesteden, zoals grafische ontwerpen en gecompliceerde teksten. Echter wij blijven hierover wel de regie houden. De klant krijgt van ons het product kant en klaar, via één loket dus.

Momenteel draaien er nu circa 10 door ons ontworpen websites op het internet. Het volledige portfolio kunt u op onze website www.tlnwebdesign.nl vinden.”

Timon is 24 jaar en student bedrijfseconomie en gaat binnenkort afstuderen. Naast zijn studie runt hij zijn eigen bedrijf en werkt 2 dagen in de week als ‘parttime boekhouder’ bij een bedrijf in Nieuw Balinge. Na voltooiing van zijn studie gaat hij zich volledig richten op zijn bedrijf.
   
Leander is 20 jaar en is aan het af studeren van de opleiding ICT beheer aan het Alfa College in Hoogeveen. Daarna gaat hij naar Hoge school Windesheim in Zwolle voor het volgen van de studierichting ‘informatica’. Deze opleiding komt heel goed van pas als hij na zijn studie als programmeur het geleerde in zijn eigen bedrijf in praktijk brengt.

Leander houdt zich in het bedrijf bezig met de technische kant, zoals het ontwerpen van de sites en Timon onderhoudt het contact met de klant en zorgt dat er opdrachten binnenkomen.

Timon kan dit jaar na het voltooien van zijn studie zich veel meer richten op het bedrijf en door gerichte acquisitie de klantenkring vergroten. Omdat Leander nog een paar jaar moet studeren en zich daarom niet voor 100% kan inzetten zal Timon al vrij snel gebruik moeten maken van inhuurkrachten en voorlopig nog diverse delen voor het ontwerpen van websites moeten uitbesteden.

Nu nog wordt het bedrijf vanuit de ouderlijke woning gerund. Op termijn denken de heren een eigen kantoor te hebben met eigen personeel. Zij zijn ervan overtuigd dat door een zeer goede kwaliteit / prijs verhouding een gretige afname van hun (op maat) product zal zijn.

Gegevens bedrijf: www.tlnwebdesign.nl

Wilt u direct contact ga dan naar: info@tlnwebdesign.nl

Kontakt wenst tlnwebdesign heel veel succes en gezonde groei toe