oktober 2011,  Dominique Salomons en Christian Okken


Mag ik even voorstellen…

Vorig jaar juni zijn ze in Nieuw Balinge komen wonen op het adres Vosseveen nummer 1.

Dominique Salomons en Christian Okken.

Dominique is 22 jaar en geboren in Tiendeveen. Ze is van beroep onderwijsassistent, maar door alle overheidsbezuinigingen is het heel moeilijk  in deze branche een baan te vinden.

Nu  werkt zij een paar dagen in de week bij een kinderopvang in Hoogeveen en de andere dagen bij “Henk ten Hoor”, ook in Hoogeveen.                 

Christian is 25 jaar en geboren in Moscou en is van beroep vrachtwagenchauffeur. Omdat hij het daar niet zo naar de zin had heeft hij ontslag genomen en werkt nu bij HOOMARK in Hoogeveen. Zijn werkzaamheden bestaat uit het inwerken van nieuwe medewerkers, ombouwen en revisie van machines.  

Wij zochten al een tijdje naar een woning en hebben diverse dorpen in de omgeving van Hoogeveen bezocht. Zo ook werd naar woningen in Nieuw Balinge gekeken en wij beiden wisten het zeker ‘hier willen wij wonen’                                                  

Het werd dus Vosseveen nummer 1.  We hebben het huis gekocht omdat het zo’n mooie maar vooral grote tuin heeft. Ook de ligging en omgeving stond ons direct aan. Er is veel in en om het het huis veranderd en naar onze ideeën aangepast en ingericht. Gelukkig is Christian handig en met hulp van de familie is dit alles tot stand gekomen. We zijn heel tevreden over het resultaat.

Nieuw Balinge is een prettig dorp en we voelen ons al helemaal thuis. We kunnen goed overweg met de buren en hebben de feestweek beleefd. Een leuke ervaring. De familie Post, de vorige bewoners, zien wij nog regelmatig en zij zorgen er wel voor dat je in dit dorp geďntegreerd raakt.

We hebben twee honden, de ene heet ‘Amy’ en is een cavelier king charles spaniel en de andere heet ‘Dusty’ en is een Golden Retriever. We gaan heel veel met de honden  de hei op en genieten van die prachtige omgeving van het dorp. Ja we voelen ons helemaal ingeburgerd in Nieuw Balinge.

Nieuw Balinge mag blij zijn met deze jonge starters.